Новини

Оградите от плетена мрежа са едни от най-често срещаните видове огради, които се използват днес. Този тип огради е широко разпространен за целите на сигурността, както и за създаване на най-различни видове заграждения. Доказано една от най-евтините опции за ограда, плетената оградна мрежа е лесна за монтаж и е удобна за използване за различни пространства.

Прочети още...

В опит да отговори максимално бързо на търсенето на клиентите, Ферит ЕООД извършва доставки на оградни мрежи до конкретен обект на клиента.

За целта е необходимо само да позвъните на телефонен номер 0896821867 и да заявите Вашата поръчка.

Прочети още...

Къщичка за птици може да се купи във всеки магазин за домашни любимци днес, но много любители на птиците предпочитат да я направят със собствените си ръце.

Ако решите сами да направите клетка за вашите пернати любимци, тогава първо вземете решение за нейния размер. Помислете как трябва да бъде проектирана клетката, така че птиците да се чувстват комфортно в нея и да могат да се движат свободно.

Прочети още...

Цените на повечето метали, с изключение на алуминия, спадат. Низходящата тенденция е налице на вътрешния пазар в резултат на същите процеси на международните пазари.

Очаква се цените да достигнат плато в края на годината. Това коментира пред БТА Политими Паунова, изпълнителен директор на Българската асоциация на металургичната индустрия (БАМИ).

Прочети още...

Ако сте разглеждали верижни огради, може би сте забелязали, че има два често срещани вида: поцинковани огради и огради с винилово(PVC) покритие. Каква е разликата между тези два типа огради и кое е подходящо за вас?

Първо, нека разгледаме какво означават тези термини. Ето разликата между покрити с винил и поцинковани верижни огради:

Прочети още...

Плетените огради са често използван тип метална ограда с много приложения. Този тип ограда се използва за обезопасяване на цели имоти или в по-малки площи като спортни игрища, зоологически градини, около открити плувни басейни и дори за създаване на заграждения за животни.

Монтирани правилно, тези оградни системи са здрави и издръжливи, съставени от четири основни компонента, както са изброени по-долу.

Прочети още...

Знаете ли, че във Ферит ЕООД не само предлагаме материалите за изграждане на качествена ограда, но можем да ви помогнем да я изградите сами? Ние продаваме нашите материали за огради на цени на едро, така че ако искате да спестите пари, сте попаднали на правилното място.

Изградили сме семеен бизнес основан далечната 1975 имаме излючително богат опит в тази сфера и с дълбоки корени в с. Войводиново не планираме да се оттегляме скоро.

Прочети още...

Европейският зелен пакт, известен още като Зелената сделка на ЕС, е решение, което ще окаже огромно влияние върху икономиката на всички държави членки.

За България това означава солидна финансова възможност за инвестиции и нови работни места.

Пред нас стои един период от около 25 години, в който ние да преминем към осъществяване на възможностите за създаване на нови мощности за производство на електричество, които да са от възобновяеми източници, и които да заместят евентуалните затворени мощности.

Прочети още...

© 2024 Ферит ЕООД. Всички права запазени. | Условия за ползване | Доставка | Бисквитки