Знаете ли, че във Ферит ЕООД не само предлагаме материалите за изграждане на качествена ограда, но можем да ви помогнем да я изградите сами? Ние продаваме нашите материали за огради на цени на едро, така че ако искате да спестите пари, сте попаднали на правилното място.

Изградили сме семеен бизнес основан далечната 1975 имаме излючително богат опит в тази сфера и с дълбоки корени в с. Войводиново не планираме да се оттегляме скоро.

Ние разбираме, че живеем в доста трудни времена и много хора търсят да спестят пари, както могат. Икономиката „направи си сам“ (DIY„Do it yourself) е тук и ние сме щастливи да предоставим качествени материали на достъпна цена, и правилните насоки за да ви помогнем с вашите проекти.

Купете на едро и спестете!

Не само, че предлагаме качествени материали, ние също произвеждаме наша собствена мрежа в различни размери за качествена ограда, спестявайки пари от разходите за строители, транспорт и предоставяйки ни възможност да ги доставим до вратата ви,можем да ви дадем изключително точни насоки и съвети за това как да изградите качествена ограда!

Отбийте се или ни се обадете, за да разберете повече за продуктите, които предлагаме, и как можем да помогнем за следващия ви проект.
© 2024 Ферит ЕООД. Всички права запазени. | Условия за ползване | Доставка | Бисквитки