Фирма ФЕРИТ ЕООД произвежда и доставя качествени оградни мрежи до всяка точка в България с помощта на спедиторски компании. 

От началото на 2022 година имаме възможност да доставяме произведените от нас оградни мрежи до входната врата на клиента. Услугата стана възможна с подкрепата на нашите логистични партньори Спиди и Транспрес.

В зависимост от размерите, пратката може да бъде подготвена и опакована предварително. Доставката се извършва в кратки срокове до 2 - 3 дни в зависимост от населеното място. На снимката е показана готова пратка за експедиране върху дървен палет. За конкретният клиент тази пратка изпратихме до гр. Каварна, като куриерската услуга беше на стойност 135 лв.

С цел оптимизиране на куриерските разходи препоръчваме стоката да бъде платена по банков път. За Ваше удобство предлагаме няколко варианта за плащане: с наложен платеж при получаване на мрежата по банков път предварително в брой или с карта на място или през системата на ePay.bg.

Не се колебайте да се свържете с нас за получаване на информация относно стойност на куриерската услуга до Вашият адрес.
© 2024 Ферит ЕООД. Всички права запазени. | Условия за ползване | Доставка | Бисквитки