Оградна мрежа с отвори 3х3 см, поцинкована, плетена

Оградна мрежа с отвор 3х3см
Изберете подходящата за Вас оградна мрежа от твърд поцинкован тел. Изберете размера на отворите, определете дебелината, височината (възможни са най-различни размери) и накрая посочете необходимата дължина в метри. Мрежата е гарантирано най-изгодния вариант за ограждане на открити площи!

Моля, изберете параметри.
Дебелина (мм)
Височина (м)
Тегло (1 л.м.)
Запитване за продукт
Бърза поръчка

Оградната мрежа с размер на отвора 3 на 3 сантиметра спада към гъстите мрежи с приложение предимно в животновъдни стопанства. От мрежа с този размер се изработват клетки или ограждения за птици и дребни животни, отглеждани свободно.

Специфичният размер на "окото" позволява да се направи устойчива на огъване, здрава мрежа с най-различни широчини: от 70 до 180см и дори повече. Ако мрежата бъде изпълнена от тел с дебелина над 2мм, тя ще бъде много стабилна и трайна. Антикорозионното покритие на тела, а именно цинка Zn, удължава живота на мрежата с над 15 години. 

Дребните отворчета (ромбовете) на плетената оградна мрежа привличат и се харесват на повечето клиенти. Но имайте предвид, че колкото по-малък е отвора на мрежата, толкова по-скъпа става тя и може би за Вас по-добър избор ще се окаже мрежа с по-големи квадрати. Така че, ако искате да направите ограда между съседските дворове, може би е добре да погледнете мрежа с отвори 4,5см и нагоре.
© 2024 Ферит ЕООД. Всички права запазени. | Условия за ползване | Доставка | Бисквитки