Оградна мрежа с отвори 2х2 см, поцинкована, плетена

2x2-mreja-pocinkovana-ogradna-ferit-voivodinovo
IMG_6376-min copy
pocinkovana-ogradna-mreja-2x2-voivodinovo-ferit
Класическа мрежа с малки отвори. Наричана още мрежа от размер S, тази оградна мрежа е избор, когато желаем да се предпазим от дребни животни или да предотвратим достъпа с ръка до вещите ни зад оградата.

Моля, изберете параметри.
Дебелина (мм)
Височина (м)
Тегло (1 л.м.)
Запитване за продукт
Бърза поръчка

Стандартна мрежа с малки отворчета е размера 2 на 2 сантиметра. Мрежата се произвежда от качествени поцинковани телове, твърди, които могат да бъдат с дебелина от 1,6мм до 2,5мм. Едни от най-подходящите дебелини на тел за тази мрежа са 1,8мм и 2мм.

Получава се добър баланс от цена и качество на мрежата. Ако желаете да измените параметрите на мрежата, просто изберете от падащите менюта дебелина, височина и линейни метри.

При отвори 2х2 см мрежата би могла да се изработи по поръчка с височина от 60 сантиметра до 1,80 метра. За поръчването на който и да било размер се консултирайте с наш специалист. Производството на маклите размери квадрати отнема време, затова попитайте колко скоро може да се направи Вашата мрежа.

Като производител на оградни мрежи, Ферит ЕООД може да направи мрежата с точните рамери за Вас. Не е необходимо да поръчате 20 метра, ако са Ви необходими само 18 метра например. Нашият производствен отдел ще се съобрази с точните рамери и може да направи топчетата с желаната от Вас дължина.
© 2024 Ферит ЕООД. Всички права запазени. | Условия за ползване | Доставка | Бисквитки