Оградна мрежа с отвори 1.7х1.7см, поцинкована, плетена

ogradna-mreja-s-otvori-1-7sm-pletena-pocinkovanaОградна мрежа с отвори 1.7х1.7см, поцинкована, плетена
ogradna-mreja-s-otvori-1-7sm-pletena-pocinkovana
ogradna-mreja-s-otvori-1-7sm-pletena-pocinkovana
ogradna-mreja-s-otvori-1-7sm-pletena-pocinkovana
Оградна мрежа с дебелина  1.5-2.2мм.
Мрежата с отвори 1,7х1,7 см намира множество приложения в дома и личното стопанство. Ако хобито Ви е отглеждане на птици, то тази мрежа е за точно за Вас!

Моля, изберете параметри.
Дебелина (мм)
Височина (м)
Тегло (1 л.м.)
Запитване за продукт
Бърза поръчка

От падащите менюта, моля, изберете първо дебелината на поцинкования тел, от който бихте искали да се изработи мрежата, след което посочете широчина/височина и необходими метри, за да стигнете до оферта за цена на мрежата.

Плетената поцинкована мрежа с малки размери на "окото" 1,7х1,7 см е създадена като продукт, за да покрие нуждите на специфичен тип клиенти. Направата на клетки за гълъби, пъдпъдъци, папагали и други дребни птици, изисква рамерът на мрежата да не е повече от 2 см.

Важно е не само да не избягат любимците, които отглеждаме, но и да ги предпазим от дребни хищници и гризачи, които са заплаха за тях или са привлечени от хранта им. Волиерът изработен с мрежата с отвори 1,7 см е защитен и надежден.

Други прилжения на мрежата с малки отвори биха могли да са декоративни огради, предпазни решетки за стъкла, кошове за селското стопанство или врати, за които е нужна видимост.

Препоръчителна дебелина за тази мрежа е Ф1,8 на тела, от който се получава здрава и надеждна мрежа.
© 2024 Ферит ЕООД. Всички права запазени. | Условия за ползване | Доставка | Бисквитки